Rekord nyeremények

2017.01.01 10:10

A Guinness rekordkísérletünkre jelentkezettek száma folyamatosan gyarapszik, ezúton közzétesszük a már hivatalos nyeremények aktuális listáját. 

 

Figyelem! A nyereményjátékban ugyan minden jelentkező automatikusan részt vehet, azonban kiscsoportokban végzett testzsír csökkentési rekordkísérletet pontszámai háromszoros szorzóval számítandók!

A kiscsoport jelentkezhet közösen (baráti társaságok, munkahelyi közösségek formájában), vagy a résztvevő kérheti tőlünk, hogy keressünk számára partnereket a többi jelentkező közül.

Az elért eredményeket a csoportok összesített átlaga szerint értékeljük.

Hivatalos nyeremények (a lista folyamatosan bővül!):

 

1.) Legeredményesebb csoport (3 fő részére) 2017 május 26 - június 02 között exkluzív életmód nyaralás biztosítása az olasz riviérán, Bibione városában ahol a program szervezőivel közösen egy intenzív tréningeken is részt vehet, sok együttes közösségi programmal, felejthetetlen nyaralási élménnyel vegyítve...

Ez a nyeremény felajánlás a I. csoport számára biztosított. Vagyis, a 2017 április 15-i zárómérésben szereplő rekorderek elért eredményei alapján kerül megállapításra. A mérések zárt rendszerben zajlanak, a nyereményre való jogosultság megállapításának ellenőrzése a rekordbiztos részvételével történik.

 

2.) Legeredményesebb 10 résztvevő számára térítésmentes oktatási kurzusok biztosítása választható témakörökben ( mindent a sportórák professzionális használatáról, étkezéstervezés mesterfokon, gerinctorna, stb.) 

3.) Legeredményesebb 15 résztvevő 2017. szeptember 01-től 6 hónapos térítésmentes hozzáférést kap az Orvosi Diéta és Mozgásterápia program szakértői portáljának II. szintjéhez, amelyben a portál által kiszámított terveket és az elért eredményeket orvos és tréner rendszeresen át is nézi, finomhangolja.

4.) A Rekordkísérlet program minden résztvevője 2017. szeptember 01-től 12 hónapos térítésmentes hozzáférést kap az Orvosi Diéta és Mozgásterápia program szakértői portáljának I. szintjéhez, amelyben automatizált személyre szabott étkezési és fitness programokat kap.

A Rekordkísérletről részletesen ITT olvashat!